e
Banner

Etiketler: cemil can yalçın



Tet Global Lojistik (TGL) filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet



Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle filolar için ayrıcalıklı çözümler yaratan Prometeon Türkiye, Avrupa’da ve Türkiye’de sıvı kimyasal ham madde taşımacılığında öne çıkan Tet Global Lojistik (TGL) ile imza töreni gerçekleştirdi. TGL filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, sunduğu avantajlarla lastiklerden kullanım ömrü boyunca optimum fayda elde edilmesini sağlayacak.




TGL Tet Global Lojistik’ten kimya sektörüne üç koldan hizmet


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

TGL Tet Global Lojistik, karayolu ve intermodal taşımacılık çözümleri, tek çatı altında sunduğu tank taşıma, yıkama ve depolama hizmetleriyle kimya sektörüne desteğini sürdürüyor. Bu dönemde kimya ihracatında artan yük trafiğini filoya kattıkları yeni araçlarla sırtladıklarını belirten TGL Tet Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, yılı yüzde 35’lik bir büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




TET Global Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” aldı



Lojistik sektörünün öncü firmalarından TET Global Lojistik çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik kapsamındaki faaliyetleri ile “Yeşil Lojistik Belge”si almaya hak kazanarak Türkiye’de bu belgeye sahip sayılı firmalardan biri oldu.




TET Global Lojistik, İki Sürücüsüyle UND - IRU Sürücü Ödüllerine layık görüldü


Yayın: 28-11-2023
Kategori: Lojistik

TET Global Lojistik, UND - IRU Sürücü Ödülleri'nde iki önemli başarıya imza attı. TET Global Lojistik sürücülerinden Adem Topal ve Muharrem Demirkoparan'ın uluslararası alanda yüksek standartlara uygunluk, güvenli araç kullanımı, şirkete olan bağlılık ve etik değerlere olan taahhütleri sayesinde ödüle layık görüldü.




Cemil Can Yalçın: Sektörde standartları yükseltmeye devam edeceğiz



Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle uluslararası alanda intermodal taşımacılık hizmeti sunan TET Global Lojistik, 2024’te yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam edecek. TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, gerçekleştirecekleri yatırımlar ve sunacakları hizmetlerle 2024 yılında da dökme kimyasal taşımacılığı ile kimyasal tanker temizleme sektöründeki hizmet standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. 




Otokoç ve TET Global Lojistik’ten iş birliği


Yayın: 29-03-2024
Kategori: Lojistik

Otokoç ve dökme kimyasal taşımacılık alanında faaliyet gösteren öncü firmalardan TET Global Lojistik arasında yerinde servis hizmetini kapsayan iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşma, tüm filo araçlarının bakım, onarım ve kontrol süreçlerine yönelik yerinde servis hizmetini kapsıyor. Bu iş birliğinin yanı sıra TET Global Lojistik, Otokoç Sultanbeyli Ford Trucks’tan araç satın alımı yaptı.